Een Inspirator kiezen

Bekijk hieronder de lijst van inspiratoren die op dit moment beschikbaar zijn. Ga na of de kunstvormen van de inspirator passen bij het project dat u in gedachte heeft. We streven ernaar het aanbod van inspiratoren continue te vergroten, blijf daarom onze website in de gaten houden.

Naam/Artiestennaam:Job Bisscheroux
Website/Portfolio:bisscherouxmozaieken.nl
Kunstvorm:Mozaieken
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...de kinderen er iets goeds van leren!
Mijn motto/slogan:Just do it!

afbeelding inspirator Job Bisscheroux

Job Bischeroux is al gekoppeld aan een school en daarom even niet meer beschikbaar als inspirator!

Naam/Artiestennaam:Roelof Wittink
Website/Portfolio:tegenwind.nl, orchestrebicyclette.nl
Kunstvorm:Muziek
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...kinderen volop hun capaciteiten moeten kunnen inzetten. Uit mijn werk weet ik bijv hoe het verkeer hen daarin belet. Muziek raakt en slaat bruggen om toekomstperspectief te bouwen.
Mijn motto/slogan:Er zit muziek in het fietsen.afbeelding inspirator Roelof Wittink
Naam/Artiestennaam:Daan Bramer
Website/Portfolio:daanbramer.nl
Kunstvorm:Fotografie
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...op een creatieve manier kinderen bewust worden van de positie en rechten van kinderen in de wereld.
Mijn motto/slogan:Door een andere kijk op je omgeving ontstaan vaak de mooiste dingen.

Daan Bramer is al gekoppeld aan een school en daarom even niet meer beschikbaar als inspirator!

afbeelding inspirator Daan Bramer

Naam/Artiestennaam:Eutienne Rodrigues
Website/Portfolio:
Kunstvorm:Bboying (breakdance)
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...iedereen het verdiend om in vrijheid op te groeien en zich te kunnen ontwikkelen
Mijn motto/slogan:Iedereen is gelijk en als je iets niet kan kun je het leren. 1% is theorie en 99% is het proberen en het doen.
afbeelding inspirator Roelof Wittink

Naam/Artiestennaam:Melanie Kazemier
Website/Portfolio:soundcloud.com/melanie-kazemier
Kunstvorm:Zang/gitaar
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...ik het leuk vind om andere mensen, en vooral kinderen, te inspireren/helpen en zelfvertrouwen te geven, en dat ze iets kunnen maken waardoor ze trots op zichzelf kunnen zijn.
Mijn motto/slogan:Doe wat je leuk vind, wat andere mensen er ook van zeggen. En geloof in jezelf.

afbeelding van inspirator Melanie Kazemier
Naam/Artiestennaam:Mirjam Visker
Website/Portfolio:www.mirjamvisker.com
Kunstvorm:Tekenen (bijv. eenlijnstekening in combi met schilderen), schilderen, illustreren en evt. 3D.
Ben tegelijkertijd inspirator en gastdocent van EDUSMILE, verzorg dus de gehele les.
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...ieder kind recht heeft op een gezond, gelukkig leven, liefde, onderwijs en een veilige plek om op te groeien.
Mijn motto/slogan:Creatief denken en bezig zijn geeft een kind vrijheid.
afbeelding van inspirator Mirjam Visker

Naam/Artiestennaam:Anne Roos
Website/Portfolio:Anne Roos Facebook
Kunstvorm:Zang/Gitaar
Ik zet mij in voor KRS omdat...:...omdat ik het leuk vind om mensen te helpen op een muzikale manier en omdat ik veel waarde hecht aan educatie voor kinderen.
Mijn motto/slogan:Muziek is de universele taal van de mens.
afbeelding van inspirator Anne Roos

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@kinderrechtenschool.nl en volg ons op Twitter: @childrightsedu