Bekijk onze projecten

Op deze pagina kunt u al onze bijzondere projecten bewonderen! Iedere klas die meedoet aan de Kinderrechtenschool maakt een eigen creatie. Dit kan bijvoorbeeld een schilderij zijn, een mozaïekwerk, een lied, een dans, of een theaterstuk. Hierin geven zij uiting over hun eigen visie op kinderrechten. Kinderenrechten door de ogen van kinderen.

Wilt u deze creaties in het echt bewonderen? Dat kan! Van 6 t/m 28 november 2014 zijn de kunstwerken over kinderrechten tentoongesteld in het stadshuis in Utrecht (Korte Minrebroederstraat 2). Op 20 november 2014 is er een feestelijke presentatie van de expositie, in het bijzijn van burgermeester Jan van Zanen. Die dag is het precies 25 jaar geleden dat het Kinderrechtenverdrag officieel is aangenomen door de Verenigde Naties.